CEAI DE IARNĂ - ceai de fructe
Toată lumea are "bunastarea Crăciunului". Cu un lucru suntem cu toții de acord - întotdeauna zăpada strălucitoare în spatele ferestrelor, familia, o mulțime de fructe, distracție cu prietenii și ceai fierbinte. Obțineți cel mai bun ceai de fructe de calitate pentru zilele de Crăciun și zilele festive din acest an. Va dorim ca si in casa voastra să domine bunăstarea Crăciunului ...
Compoziție
Mere 34%, Scorțișoară 10%, Hibiscus, Soc negru 12%, Merișorul 8%, Măceșe, Migdale, Aromă naturală, Petale de trandafirInfuzia și gustul ceaiului
Scorțișoara este un ingredient obișnuit în majoritatea ceaiurilor „de iarnă”. De aceea, chiar și în această delicatesă, îi simțim căldura dulce și plăcută. Se leagă frumos de baza din mere întrepătrunsă cu hibiscus acrișor, migdale netede și vanilia populară. Infuzia este de culoare roșie închisă, aroma este de vanilie și fructe.
Acest ceai este potrivit pentru consum în orice moment al zilei sau în orice anotimp. Încercați Ceaiul de iarnă și sub formă de ice tea.
Originea ceaiului
Ceaiul de iarnă este amestecat din ingrediente pe care le-am adus de la parteneri comerciali din UE. Încrederea noastră pentru alegerea lor este calitatea 100% a materiilor prime furnizate și accentul maxim care se pune pe prelucrare, depozitare și transport. Doar așa putem fi siguri că fructele, legumele și plantele din ceaiuri nu conțin metale grele sau alte substanțe nocive.
Toate ingredientele ceaiului (cu excepția aromei naturale) au fost cultivate conform principiilor agriculturii ecologice, adică fără stropiri cu substanțe chimice și fără utilizarea îngrășămintelor. Conservarea lor a avut loc, de asemenea, în cel mai blând mod, și anume prin liofilizare. Acest procedeu înseamnă uscare prin congelare,unde bucăți de fructe și alte materii prime sunt congelate brusc și uscate sub presiune scăzută. Rezultatul este menținerea texturii, aromei, gustului și a culorii originale. Fără adăugarea de culori sau arome artificiale, obținem ingrediente aproape identice cu cele „vii” - și se păstrează în ele până la 90% din vitamine!
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
100 °C | 8-10 minute | 1,5 - 2 lingurițe la 2-2,5 dl |
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul de fructe se adaugă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1,5 până la 2 lingurițe la 200-250 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 8-10 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.
Valoarea energetică: | 9 kJ / 2 kcal |
Grăsimi: | 0 g |
din care saturați: | 0 g |
Carbohidrați: | 0.5 g |
din care zaharuri: | 0.5 g |
Proteină: | 0 g |
Sare: | 0 g |