075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

JAPAN KAGOSHIMA KABUSECHA BIO - ceai verde

Cod: 1472

Jocul soarelui și umbrelor. Iubitorii de ceaiuri japoneze știu că doar diferențele mici în ceea ce privește utilizarea luminii și a umbrelor atunci când se cultivă ceaiul pot influența fundamental experiența băuturii rezultate. Ceaiul cultivat organic Kabusecha este un exemplu strălucitor. Dacă nu vă puteți decide între Sencha și Gyokuro, atunci avem o posibilă soluție pentru dvs. Încercați Kabusecha. Combină cele mai semnificative caracteristici ale ambelor și poate deveni cu ușurință preferatul dvs.

Pachete mari:
Pachete mici:
373,7 Lei /250 g 149,5 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 17. 5. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Japonia
Regiune
Regiune:
Kagoshima
Gust
Gust:
Proaspăt, Umami
Pentru copii
Pentru copii:
de la 12 ani
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
500m
BIO
BIO:
Da

Compoziție

Ceai verde JAPAN KAGOSHIMA KABUSECHA BIO 100%

Infuzia și gustul ceaiului

Punctul culminant al primei infuzii este așa-numitul „al cincilea gust” - umami. La Kabusecha vă veți bucura pe deplin de fiecare ceașcă de ceai.

Originea ceaiului

În Prefectura Kagoshima, pe insula Kyushu, veți găsi plantații mari de ceai în apropierea vulcanului activ Sakurajima. Datorită acestui vulcan, solul este bogat în minerale, iar compoziția sa contribuie semnificativ la gustul unic al ceaiurilor cultivate aici. În vremurile anterioare, era necesar să se protejeze arborii de cenușa vulcanică, astfel încât în jurul lor existau plase sau pânze fine. Frunzele prăfuite trebuiau spălate după recoltare, iar calitatea lor a fost afectată. La scurt timp însă, cultivatorii au observat că umbrirea are un efect mare asupra încetinirii creșterii mugurilor. Au suficient timp pentru a-și intensifica gustul și culoarea.

Prin urmare, tehnica de umbrire s-a extins și a fost utilizată special în acest scop. Prin urmare, utilizarea plaselor la Kabusecha este identică ca și la Gyokuro. Spre deosebire de acesta, Kabusecha va rămâne la umbră pentru un timp mult mai scurt. Arborii de ceai se acoperă cu aproximativ o săptămână înainte de colectarea mugurilor. De asemenea, umbrirea nu este la fel de intensă. Pânzele permit să treacă doar 50% din lumina zilei, în timp ce acoperișurile de paie utilizate în cazul Gyokura asigură o umbrire de până la 90%.

Kabusecha rezultată își păstrează prospețimea de Sencha, având în același timp o atingere dulce de Gyokura. Prin limitarea razelor solare directe, frunzele capătă un conținut mai mare de clorofilă și, de asemenea, de aminoacizi în frunte cu L-teanina. Urmează o uscare atentă și relativ lungă a ceaiului prin evaporare pentru a evita fermentarea. Rezultatul sunt niște frunze verzi închise și foarte fragile înfășurate în ace subțiri, care sunt apoi lăsate să se odihnească mult timp. Acest lucru le oferă suficient timp pentru a amesteca și rafina aromele. Apoi nimic nu mai stă în calea plăcerii maxime a acestui ceai unic, în semn de umbră și vulcan.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 70 °C Timp de pregătire 2-3 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Puneți ceaiul Kabusecha în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  2. La Kabusecha adăugați apă fierbinte de 70 °C. Dacă puneți apă mai fierbinte poate avea ca rezultat un gust și un miros mai slab de ceai.
  3. Lăsați la infuzat timp de 2 - 3 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.
  4. Kabusecha poate fi lăsat să infuzeze de 3x.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs


Filtru permanent pentru ceai mărime M
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Sita specială dezvoltată, cu material constant, care nu atrage nici un fel de miros sau gust. Să vă bucurati de o bautura mai bună, sita are un capac care servește la acoperirea ceaiului in sita și in acelasi timp servește la scoaterea sitei. Sita este potrivită pentru spalare în mașini de spălat vase. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
46,5 Lei cu TVA
Vom livra vineri, 17. 5. 2024

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Nu este nimic mai ușor să pregătiți cana de ceai cu ajutorul filtrului de hârtie. Filtrele de hârtie sunt fabricate din materiale extra-fine care nu capata nici un fel de miros sau gust.. Pachetul contine 100 de filtre pentru ceai. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
21,1 Lei cu TVA
Vom livra vineri, 17. 5. 2024

Ceainic cu infuzor 900 ml - decor floral
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Ceainic cu infuzor 900 ml - decor floral

Ceainic din ceramică decorat cu motiv floral. Pregătiți-vă ceaiul în acest ceainic original, simțurile se vor încălzi mult timp. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
120,9 Lei cu TVA
Vom livra vineri, 17. 5. 2024

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


JAPAN SENCHA YABUKITA - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

JAPAN SENCHA YABUKITA - ceai verde

Puțini se pot lăuda că munca lor a schimbat complet măiestria ceaiului din Țara Soarelui Răsare. Un bărbat pe nume Sugiyama Hikosaburo a reușit cu soiul său de arbore de ceai Yabukita și datorită lui ne putem bucura de un joc perfect de gusturi în fiecare ceașcă de ceai verde din acest soi. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
552,2 Lei /250 g 220,9 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 17. 5. 2024

JAPAN GYOKURO TAKUMI BIO - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

JAPAN GYOKURO TAKUMI BIO - ceai verde

Roua de jad creată de maestrul meșteșugului său. Așa sună traducerea liberă a denumirii Gyokuro Takumi. Nu există nici cea mai mică îndoială de faptul că maeștrii japonezi ai ceaiului fac parte din topul domeniului. Dacă există vreun sceptic, atunci după ce va degusta exclusivistul gyokura cultivat în armonie perfectă cu natura frumoasă a insulei Kyushu, își va schimba brusc opinia. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
383,7 Lei /250 g 153,5 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 17. 5. 2024

JAPAN SENCHA FUKAMUSHI-CHA BIO - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

JAPAN SENCHA FUKAMUSHI-CHA BIO - ceai verde

Uitați tot ce știți despre ceaiurile verzi japoneze. Că sencha trebuie să fie amară cu reverberații ierboase sau chiar de pește? Înseamnă nu ați gustat încă ceaiul sencha ​​fukamushi-cha, profund aburit. Un ceai extrem de prețios, care va oferi un concert plin delicatețe, dulceață, gust umami atât de apreciat și va aduce pace și liniște în suflet. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
366,7 Lei /250 g 146,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 17. 5. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »