PU ERH VIȘINE-ROM
Vișine și rom, combinația care nu lasă in liniste atat o doamna cat si barbat. Ceva bun delicios de lux după masa de prânz sau dupa munca grea întotdeauna inbunatateste starea Dvs de spirit. Încercați sub forma lichida și, în plus, super-sănătos! Ceaiul regal tradițional cu vișine suculente în rom va va gusta indiferent de anotimpul anului. Il veți aprecia fierbinte după ce vă întoarceți de la bataia cu zăpadă, iar rece vă va reîmprospăta într-un picnic de vară.
Compoziție
Ceai roșu Pu Erh 88%, Hibiscus, Vișine 2%, Aromă de rom 4%, Aromă naturalăInfuzia și gustul ceaiului
Este clar, imediat de la deschiderea ambalajului că acest Pu Erh este o delicatesă. Un miros plăcut de vișine vine nu numai din ceaiul vărsat, dar și din infuzie. Are o culoare portocalie închisă chiar opacă. Gustul este de pământ, natural. Pe cerul gurii, ceaiul lasă o urmă plăcută de fructe, cu un gust final de rom. Ceaiul Pu Erh vișine-rom este potrivit pentru prepararea ceaiului cu gheață.
Originea ceaiului
Ceaiurile Pu Erh provin în principal din provincia chineză Yunnan. Frunzele arborelui de ceai chinezesc sunt supuse procesului de fermentare și oxidare microbiană după ce au fost uscate și rulate. Acest proces este o specialitate chinezească. Pu Erh este vândut în mod tradițional în două forme - sub formă „brută” Mao Cha sau presat în mai multe forme ca Seng Cha. Pentru pregătirea lor, se culeg muguri și 3-4 din frunzele cele mai apropiate. Printr-un proces foarte complex de încălzire, rulare, umezire, uscare și presare de formează diferite forme. Ele sunt adesea decorate cu o frunză întreagă de ceai sau o floare. Greutatea lor variază de la 100 g la 5 kilograme, maturează diferite perioade de timp și se rup pentru utilizare. Am cumpărat bucăți mari de vișine de la un partener certificat din UE. Fructele sale provin din agricultura controlată, deci nu conțin metale grele sau alte substanțe nocive. Vișinele au fost conservate printr-o metodă specială numită liofilizare. Fructele sunt uscate la temperaturi scăzute. Păstrează toate proprietățile senzoriale necesare și arată, au gustul și mirosul de fructe proaspete. Nici în privința aromei naturale nu este nevoie să vă faceți griji. În ceaiurile noastre vărsate veți găsi doar cea mai înaltă calitate, fără purtători sintetici de miros. Aroma naturală nu provoacă acidifierea corpului, iritarea stomacului sau reacții alergice.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
100 °C | 3-5 minute | 1 linguriță la 1,5-2 dl |
Instrucțiuni de preparare
- La Pu Erh se adaugă apă clocotită în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.
Valoarea energetică: | 2 kJ / 0.4 kcal |
Grăsimi: | 0 g |
din care saturați: | 0 g |
Carbohidrați: | <0,5 g |
din care zaharuri: | <0,5 g |
Proteină: | 0 g |
Sare: | 0 g |